Terva-pihkasalva, Frantsila

14.50€
(Tuotetta ei ole vielä arvioitu) Kirjoita arviointi

Luonnonsalva kantapäiden halkeamiin, kovettumiin, ihon kutinaan ja ongelmakohtiin.

Lemminkäisen äidin Terva-pihkasalvassa on ainoastaan luonnonraaka-aineita, se ei sisällä vaseliinia. Desinfioivan, hoitavan ja pehmentävän ominaisuuden ansiosta salvaa voidaan käyttää ihon halkeamissa, kovettumissa ja paksunnoksissa sekä iholle, joka tarvitsee pihkan desinfioivaa vaikutusta. 

Terva-pihkasalva on erinomainen 

  • ihon halkeamiin
  • kovettumiin ja känsiin
  • finneihin
  • huonovointiselle iholle
  • hyönteisten pistoksiin ja niiden karkottamiseen.

Pakkauskoko 19 g

Käyttöohje: Sivellään hoidettavalle iholle tarvittaessa tai päivittäin muutama kerta. Hoitovaikutusta voidaan tehostaa peittämällä alue siteellä.

INCI: Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Pyroleum pini (terva), Pinus sylvestris (männyn pihka), Picea abies (kuusen pihka), Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Urtica dioica (nokkonen, kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.

*Luomua

Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita. Ei geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä säilöntäaineita.